Vil bli sporty igjen

Mel C (25) er lei av å bli kalt «Beefy Spice». - Jeg har gått opp i vekt, men jeg er snart «Sporty Spice» igjen, lover hun.

Avisskriveriene om at Spice Girls-jenta har lagt seg en smule ut, startet rundt årsskiftet. Ifølge hovedpersonen sjøl, begynte kiloene å sette seg i januar, da hun fikk vondt i hofta. Kroppsvekta ble ikke mindre av at hun kort tid etter ramlet i en trapp og brakk foten.

- Jeg har ikke kunnet trene på en stund, men jeg begynner igjen så fort jeg er bedre, sier Mel C til Aftonbladet.

Samtidig lover hun at «Sporty Spice» snart er tilbake.

Kritisk mot media

Mel C er ikke den eneste av Spice-jentene som har fått oppmerksomhet i media på grunn av vekta. Også Victoria Beckham har blitt lagt merke til, men av motsatt grunn: Kiloene rant av «Posh Spice».

- Når det finnes så mange kvinner og menn som lider av spiseforstyrrelser, er det uansvarlig av media å gjøre så stor sak av at jeg har lagt på meg noen kilo, sier hun.

Slaktes

I går hadde Mel C konsert i Sverige. 3400 personer møtte opp, men Aftenbladets utsendte var ikke imponert over opptredenen:

«Fast på scen är Sporty en besvikelse. Hennes strama rockinramning får gott om plats, men prooblemet är att framförandet saknar tryck och kännbar aggressivitet. Råheten finns där, men den stapplar fram på styltor. Så när det larmar som mest ligger två små flickor bredvid mig på golvet och sover. Jag förstår dem«, skriver Aftonbladets utsendte.

<B>SNART SPORTY IGJEN:</B> Det har blitt dårlig med trening for sportsjenta i Spice Girls den siste tida. Nå lover Mel C at hun snart er tilbake på tredemølla.