Vil boikotte tv-debattene

Kjendisadvokat Tor Erling Staff truer med boikott av tv-debatter dersom NRKs «Redaksjon 21» flyttes til samme tidspunkt som TV2s «Tabloid». - Det er så dumt at da nekter jeg å gå på noen av dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten har NRK tenkt å gå til direkte angrep på TV2. På ukedagene blir sendeskjemaene nesten identiske. Det blir underholdning mot underholdning, sport mot sport og nyheter mot nyheter.

Et av trekkene er å flytte populære «Redaksjon 21» til 20.25, fem minutter før TV2s «Tabloid». Statskanalen ønsker å være først. NRK er også lei av å få debattantene ferdigsminket fra TV2s studio.

Det tar rundt 20 minutter med bil fra Marienlyst til TV2s lokaler på Karl Johan. I dag er det mulig å være med på begge programmene, men til høsten må debattantene velge mellom NRK og TV2 hvis de blir invitert til begge.

«Tjukke i hodet»

Kjendisadvokat Tor Erling Staff mener tv-kanalene i sin iver etter å slå hverandre er i ferd med å gjøre seg selv en bjørnetjeneste. En av landets mest profilerte tv-debattanter har vanskelig for å tro at statskanalen og TV2 vil gå inn for å sende debatter samtidig.

- Jeg har ingen tro på at de er så tjukke i hodet at to landsbærende kanaler lar debattene gå samtidig. Nei, ikke i helvete - det virker så stupid at det ikke går an. Det er så dumt at da nekter jeg å gå på noen av dem, sier Staff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer