Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil Bush se norske Natassias nye serie?

Se klipp fra «Scarlet».

(Dagbladet.no): Rykter fortsetter å forfølge norske Natassia Malthe, som stadig tar små skritt oppover karrierestigen i Hollywood.

Nå er hun aktuell med tv-serien (?) «Scarlet», som i disse dager får betydelig oppmerksomhet i bloggosfæren.

«Scarlet» er laget av David Nutter, som tidligere har regissert episoder av serier som «Smallville», «Supernatural», «X-Files», «Sopranos» og «Band of Brothers».

- Blir enormt

Han visste kjapt at han hadde funnet sin kvinne i Malthe.

- Det skjønte jeg da jeg gikk inn et rom og så henne for første gang. Hun er unik, hun har en kvalitet jeg ikke hadde sett tidligere. Hun ser fantastisk ut, låter fantastisk. Jeg kan bruke hele dagen på å se på henne, sier Nutter i et nesten overdrevent skrytende intervju på seriens nettside.

Malthe har tilsvarende store ord på lur:

- Alle fra mine foreldre til presidenten kommer til å se på «Scarlet», det kommer til å bli enormt.

NY STORSERIE?: Eller er «Scarlet»s selvskryt litt for drøy? I slutten av april får vi trolig svaret. Foto: PROMO
NY STORSERIE?: Eller er «Scarlet»s selvskryt litt for drøy? I slutten av april får vi trolig svaret. Foto: PROMO Vis mer

Det er imidlertid flere ting som ikke helt henger på greip. Serien har ifølge hjemmesiden premiere 30. april - men den står ikke på sendeplanen til noen av de store amerikanske tv-kanalene.

Traileren bærer også preg av en form for metamystikk som tilsier at dette kommer til å bli noe annet enn en ordinær tv-serie.

Hva er greia med øyet?

Betydelig hemmelighold preger den knappe informasjonen som har lekket ut på nett.

- Tv-serien kommer til å forandre måten folk ser underholdning. Og jeg vet at Scarlet har en hemmelighet, sier Malthe i et av videointervjuene.

Intervjuene forsøker også (noe overtydelig) å skape interesse for Scarletts røde øye.

- Hun har et rødt øye. Er hun en alien, er hun en maskin, eller kan hun forandre seg til noe?, spør intervjueren Nutter, som svarer:

- Det er serien.

image: Vil Bush se norske Natassias nye serie?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media