Vil drepe Kylie

Og brevskriveren får ikke fortalt henne det ofte nok.

Kylie Minogue (35) har mottatt flere enn 700 brev fra én og samme person i løpet av det siste året. Det som begynte som hyggelige beundringsbrev, har etterhvert utviklet seg til å bli svært så truende i formen.

Perverse sex-trusler

Den særdeles flittige brevskriveren bombarderer vidunderkvinnen med post, både hjemme, i plateselskapet og adresser i nærheten hjemmet hennes i Vest-London.

Brevskriveren skal blant annet ha truet med å drepe henne og kommer også med perverse sex-trusler, melder The Mirror.

Nå rykker imidlertid Kylies managment ut og tilbakeviser at brevene inneholder drapstrusler, men sier at det er kommet «brev med irriterende innhold».

Talsmannen mener saken er blåst ut av sine proposjoner, og legger til at Kylie er glad som alltid, der hun jobber med sin nye plate.

Forfulgt i fem år

I fjor fortalte Kylie at hun er blitt forfulgt av en plagsom fan i fem år. Mannen har til og med funnet ut hvor hun handler.

- Jeg er sikker på at han ikke vil noe vondt, sa hun den gang.

Om den overveldende oppmerksomheten kommer fra én og samme person, vites ikke. Men nå har Kylie altså fått nok. Hun skal ha anskaffet ekstra sikkerhetsvakter og anmeldt saken til politiet.

- Hun får mye post, og var ikke særlig plaget i begynnelsen. Men ettersom tiden gikk og brevene ble mer og mer aggressive, ble hun virkelig redd, sier en venn av stjernen til The Mirror.

En talskvinne for londonpolitiet bekrefter at en «kvinne fra Chelsea» leverte en anmeldelse om et slikt forhold 18. september, og at saken er under etterforskning.

Snart gift?

Om en måned slipper Kylie første singel, «Slow», fra sin nye plate. Samtidig er det begynt å gå rykter om at Kylie skal gifte seg med sin franske skuespillerkjæreste Olivier Martinez (37).

Oliviers bror Vincent skal røpet overfor et australsk magasin at Vincent gikk ned på kne under et cruise og forærte sin utkårede en ring til 24 000 pund.

Ifølge Itv.com ble gifteryktene imidlertid tilbakevist av Kylies talsmann noe senere:

- Så vidt meg bekjent, har Kylie verken forlovet seg eller planer om å gifte seg.

Vincent kan forøvrig nytes på lerretet i kinoaktuelle «S.W.A.T» med Samuel L. Jackson og Colin Farrell.

Kylie-fan? Sjekk hjemmesiden hennes.

TURTELDUER: En slitsom «fan» vil kan ikke få Kylie Minogue (35) ut av hodet sitt. Her er hun med sin franske skuespillerkjæresten Olivier Martinez.