Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil drikke øl med gruvearbeidere

Foo Fighters\' Dave Grohl vil holde løftet om å spandere øl på to australske gruvearbeidere som hørte på bandet hans da de var innesperret i to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brant Webb (37) og Todd Russell (34) satt innesperret under bakken i to uker da gruven de arbeidet i i Beaconsfield i Australia kollapset.

Mens redningsarbeiderne omhyggelig gravde en tunnel for å få dem ut, fikk de to arbeiderne blant annet musikkspillere for å holde humøret oppe.

Da Grohl hørte at Webb eksplisitt hadde bedt dem laste ned Foo Fighters, sendte han en støtteerklæring over til Australia og tilbød å fly duoen over til USA så han kunne spandere en øl på dem.

Det har det aldri blitt noe av, men Grohl sier han vil møte de to gruvearbeiderne når bandet hans drar på turné i Australia senere i år.

(ANB-AP)

TOK IKKE MUNNEN FOR FULL: Foo Fighters\' Dave Grohl skal drikke øl med to gruvearbeidere - som han lovet. Foto: FRANK KARLSEN
TOK IKKE MUNNEN FOR FULL: Foo Fighters\' Dave Grohl skal drikke øl med to gruvearbeidere - som han lovet. Foto: FRANK KARLSEN Vis mer