- Vil Dronning Margrethe røyke i barnedåpen?

Begynner prinsen å gråte under dåpen, og vil Dronning Margrethe ta frem sigarettpakken i kirken? Det finnes nesten ingen grenser for hva bookmakerne tilbyr av spill før den kongelige dåpen i København.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det danske folket gleder seg til kronprins Fredrik og kronprinsesse Marys førstefødte skal døpes i København lørdag, og spenningen er stor omkring hvilket navn det nyeste leddet i arverekken vil få.

Internasjonale bookmakere utnytter spenningen, og tilbyr kundene å sette penger på den nye prinsens navn. Det er også mulig å tippe hvor mange navn prinsen vil få, om han vil begynne å gråte under dåpen og om Dronning Margrethe fyrer opp en sigarett i kirken, melder danske Politiken.

Kommentatorene bestemmer

Men hvordan definerer bookmakerne barnegråt?

- Litt babylyder vil ikke bli betraktet som gråt. Defenisjonen er at man ikke er i tvil om at han gråter, sier Richardt Funchm, sjef for Ladbrokes i Danmark, til den danske avisa.Funch forteller at bookmakerselskapet vil ta utgangspunkt i uttalelsene til tv-kommentatorene som skal kommentere dåpen direkte på dansk tv.

- Vi vil nok gå rimelig langt i defenisjonen av gråt. Men sover han gjennom hele seansen, er det selvfølgelig ikke snakk om gråt, sier Richardt Funch.Den danske kongefamilien har tradisjon for å kalle annenhver prins i arverekken Fredrik og Christian, og det er derfor ventet at et av navnene til dåpsbarnet blir Christian.  Navnet har 1,01 i odds hos Funchs bookmakerselskap. Det vil si at en innsats på 1.000 norske kroner, gir en gevinst på 10 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer