Ny reality-konkurranse på Netflix:

Vil du bli med i «Squid Game»?

Den sørkoreanske TV-serien «Squid Game» ble et globalt fenomen på Netflix. Nå blir serien virkelighet – og du kan bli en av deltakerne.

VIRKELIG UTGAVE: Netflix lanserer «Squid Game»-konkurranse. Video: Netflix Vis mer
Publisert

Hwang Dong-hyuks «Squid Game» har seilet opp som en av tidenes mest populære Netflix-serier siden verdenspremieren på strømmegiganten høsten 2021.

Nå skal fiksjon forvandles til virkelighet, med det som etter sigende skal bli tidenes største realitykonkurranse noensinne.

- «Squid Game» tok verden med storm, med regissør Hwangs fengslende historie og ikoniske bilder, sier visepresident for manuskriptfritt innhold og dokumentarserier hos Netflix, Brandon Rigg, i en pressemelding fra Netflix.

NETFLIX-SUKESS: TV-serien «Squid Game» ble på kort tid en internasjonal seerfavoritt. Foto: Netflix Vis mer

- Vi er takknemlige for Hwangs støtte når vi skal gjøre den fiktive verdenen om til virkelighet i det som både er en massiv konkurranse og et sosiale eksperiment, fortsetter han.

Med livet som innsats

For de som ikke har sett den ennå, er handlingen kort fortalt som følger:

Den sørkoreanske thrilleren handler om 456 ulike mennesker i Sør-Korea som alle er i dyp gjeld. De takker ja til et mystisk tilbud om å delta i barneleker, hvor premien er 45,6 milliarder sørkoreanske won.

Innsatsen er derimot livet.

Deltakerne blir nemlig drept om de ikke klarer oppgavene.

Skal settes på prøve

456 deltakere fra hele verden skal konkurrere i en serie spill som er inspirert av den opprinnelige TV-serien samt noen overraskende vrier underveis.

Her skal strategier, allianser og ikke minst spillerne selv bli satt på store prøvelser mens konkurrentene elimineres underveis.

Det er verdt å nevne at i virkelighetens «Squid Game» skal ingen liv går tapt, det verste som vil skje, er å måtte dra tomhendt hjem.

SERIESKAPER: Regissør og manusfforfatter Hwang Dong-hyuk ble av Time kåret til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden i 2022. Her er han fotografert i Los Angeles 12. juni. Foto: AFP/NTB
SERIESKAPER: Regissør og manusfforfatter Hwang Dong-hyuk ble av Time kåret til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden i 2022. Her er han fotografert i Los Angeles 12. juni. Foto: AFP/NTB Vis mer

- Fans av dramaserien kan glede seg til en fascinerende og uforutsigbar reise når våre 456 deltakere i den virkelige verden navigerer i den største konkurranseserien noensinne, full av spenning og vendinger, lover Brandon Rigg i pressemeldingen fra Netflix.

Og premien? For den som slår de 455 andre deltakerne, venter det en behagelig pengepott på 4,56 millioner dollar. Det tilsvarer 45,5 millioner kroner.

Bekreftet ny sesong

Jakten på deltakere er i full gang, og det er ingen restriksjoner på hvor man kommer fra i verden. Så lenge engelskkunnskapene dine er intakt, kan du melde deg på via SquidGameCasting.com.

Konkurransen skal filmes i Storbritannia og serien vil bestå av ti episoder.

Med over 1,65 milliarder seertimer bare i løpet av de første 28 dagene etter premieren 17. september 2021, har «Squid Game» blitt tidenes største seersuksess på Netflix.

12. juni kom den endelige bekreftelsen om at serien fornyes for en ny sesong.

NY TRAILER: Her er teaser-traileren til sesong to av den populære Netflix-serien «Squid Game». Video: Netflix Vis mer

– Det tok 12 år lage første sesong av «Squid Game», som kom ut i fjor. Men det tok 12 dager for «Squid Game» å bli den mest populære Netflix-serien, skriver Hwang Dong-hyuk i et brev til fansen.

I brevet forteller serieskaperen at i neste sesong kommer det nye karakterer i serien. Samtidig avsløres det at noen karakterer kan komme tilbake.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer