Vil du bli stjerne i Hollywood?

Har du alltid drømt om å bli filmstjerne i Hollywood, men aldri hatt råd til å reise over og gå på auditions? Internett kan bli din redning!

Hvis du synes den skuespillerjobben i Hollywood er litt vel langt unna der du sitter her oppe i kalde Norge, kan dette nå forandre seg. I den siste tiden har det nemlig dukket opp en rekke databaser som bringer potensielle skuespillere sammen med aktuelle regissører, produsenter og castingbyråer, skriver Reuters. På tross av at det er ikke lenge siden selve ideen ble forkastet som kun en ny måte å utnytte unge talenter på, ble Internett byråene raskt anerkjent av filmindustrien.

Hva med kjemien?

Men kan internett erstatte det menneskelige? Kjemien mellom to som skal spille mot hverandre? Nei, selvsagt kan den ikke det, men databasene kan være den lille foten inn i bransjen som man kanskje aldri ville ha fått ellers, sier castingagent Lisa Beach.

Nylig brukte Joe Roth, produsenten bak «Mens du Sov», Internett når han valgte ut fire ukjente skuespillere til sin nye romantiske komedie «Tomcats». Dette er det første eksemplet på online casting for større roller. Tidligere har det vært mest vanlig å bruke det til å besette mindre roller og statistroller.

Forfølg drømmen din:

Castnet

Mediatrip

IAM.COM