Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil du ha en PlayStation 3?

Da bør du melde deg inn i Dagbladets Spillklubb.

||| (Dagbladet.no): Spillinteresserte Dagbladet-lesere kan se frem til to spennende nyheter neste uke.

På onsdag lanserer vi splitter nye spillsider i papiravisen, som vil gå hver uke i tillegg til spillsidene i Dagbladet Fredag.

Men allerede nå kan du melde deg inn i den andre av neste ukes premierer, Dagbladets Spillklubb.

I spillklubben får du mulighet til å hver fredag stikke av med spennende spillpremier, og første uka slår vi til med fem PlayStation 3-maskiner i premie.

Spillklubben er sms-basert, og du melder deg inn ved å sende kodeord SPILLKLUBB til 2400. Når du er medlem, vil du hver fredag motta en melding - og de første som svarer på denne meldingen blir premiert. Første melding går ut neste fredag, den 25. september.

Å motta disse fredagsmeldingene koster fem kroner per stykk, men utover disse kan du også motta opptil to gratismeldinger i måneden med spillrelaterte tilbud enten fra oss eller våre samarbeidspartnere. Det vil altså aldri koste mer enn maks 20 kroner i måneden å være medlem av Dagbladets Spillklubb.

Vi har en svært spennende spillhøst foran oss, og allerede er mange av de neste ukenes premier klare - blant annet får du mulighet til å vinne «Uncharted 2» og andre storspill som slippes framover.

For å melde deg ut av Dagbladets Spillklubb, kan du sende kodeord STOPP til 2400. For mer info om Dagbladets Spillklubb, se db.no/spillklubb.

Spillinteresserte har allerede en rekke tilbud på Dagbladet.no. Sjekk ut:
Db.no/spill
Spillbloggen
Vårt anmeldelsesarkiv
Spillvideoer

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling