Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil du ha kinobilletter til en eksklusiv førpremiere?

Det koster ikke mer enn en femmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Har du noen gang stilt seg spørsmålet om hva kjærlighet betyr, og hvilke kriterier som må være på plass før noe kan kalles ekte kjærlighet?

Mesterregissøren Spike Jonze tar opp nettopp dette temaet i sin nye kinofilm «Her». Dette er en original kjærlighetshistorie, fra den samme regissøren som står bak Jackass sitt nye filmprosjekt «Bad Grandpa», og storfilmen «Til huttetuenes land».

Maskin og menneske I filmen møter vi Theodore, spilt av Joacquin Phoenix. Han har nettopp kommet ut av et langt forhold, og lider av alvorlig kjærlighetssorg.

Underveis møter han imidlertid en talestyrt assistent, ved navn Samantha, spilt av Scarlett Johansson. Selv om hun bare er en stemme, kommer hun nærmere Theodore enn noen kvinne har gjort på lenge.

Etterhvert som Samantha lærer seg stadig mer om det virkelige livet, vokser vennskapet deres til kjærlighet. De vil aldri kunne ha et fysisk forhold, men betyr det at de ikke kan elske hverandre?

KJÆRLIGHETSSORG: Hovedkarakteren Theodore har akkurat gått gjennom et tøft brudd før han møter  den talestyrte assistenten Samantha. Foto: Filmweb
KJÆRLIGHETSSORG: Hovedkarakteren Theodore har akkurat gått gjennom et tøft brudd før han møter den talestyrte assistenten Samantha. Foto: Filmweb Vis mer

«Her» er nominert til fem Oscar, inkludert for beste film.

Filmen har ordinær premieredato den 14. februar, men om du melder deg inn i Dagbladets filmklubb kan du se den allerede på førstkommende mandag, og det bare for fem kroner. For den prisen får du også ta med deg en venn til forestillingen.

Filklubbvisningene av «Her»:
OSLO: 3. februar kl. 18:00 (Kino Victoria)
BERGEN: 3. februar kl. 18:00 (Konsertpaleet)
TRONDHEIM: 3. februar kl. 18:00 (Nova Kinosenter)
STAVANGER: 3. februar kl. 18:00 (SF Kino)

Slik funker Dagbladets filmklubb: Torsdagen før visning sender filmklubben ut invitasjoner til medlemmene på SMS. Det koster fem kroner å motta denne tekstmeldingen. Det er lett å melde seg ut. Gå til en av kinoene vi samarbeider med og vis fram SMS'n, så får du to billetter uten å betale noe mer.

Slik melder du deg inn: Send FILMKLUBB BY til 2400, der BY er Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Eksempel: FILMKLUBB OSLO til 2400.

KJÆRLIGHET: Den talestyrte assistenten kommer nærmere Theodore enn noen kvinne har gjort på lenge. Etterhvert utvikles det til kjærlighet. Foto: Filmweb
KJÆRLIGHET: Den talestyrte assistenten kommer nærmere Theodore enn noen kvinne har gjort på lenge. Etterhvert utvikles det til kjærlighet. Foto: Filmweb Vis mer

Ta med deg mobilen til din kino med SMS'en klar for å hente billetten. Billetter deles ut til salen er full. Altså: Førstemann til mølla.

Slik melder du deg UT: Send FILMKLUBB BY STOPP til 2400. Eksempel: FILMKLUBB OSLO STOPP til 2400.

FØRPREMIERE: Filmen har egentlig norsk premieredato på valentinsdagen, men om du melder deg inn i Dagbladets filmklubb kan du se den allerede på mandag - for en femmer. Foto: Filmweb
FØRPREMIERE: Filmen har egentlig norsk premieredato på valentinsdagen, men om du melder deg inn i Dagbladets filmklubb kan du se den allerede på mandag - for en femmer. Foto: Filmweb Vis mer
Hele Norges coronakart