Vil du komme på klassefest?

Hvor gøy er det egentlig å møte gamle klassevenner? Vinn flotte kinopremier og finn det ut!

Bli med!

Lørdagsunderholdnings-

kåtenordmenn synes visst det er gøy å se på at gamle folk møter klassen sin fra 20 år tilbake. Men er det egetlig ikke bare slit?

DET HANDLER om den svenske filmen «Klassefesten» som har premiere neste helg. Og det er en film vi bør lære av. Det dreier seg nemlig om «Varför man inte vill återförenas med sin gamla klass, men ändå gör det.»

Og du kan lære. Deltar du i konkurransen kan vinne Klassefest-gadgets. Klarer du å svare riktig på fem simple spørsmål på 5. klassenivå er du med i trekningen av fem pakker som består av to kinobilletter, fleecelue og cd med svenske The Ark (som har laget låt til filmen). Den aller heldigste får hele pakka pluss to billetter til konsert med The Ark.

KOMISK. Det er 35-årige Magnus Edkvist (Björn Kjellman) som er hovedpersonen i filmen. Han takker motvillig ja til klassetreff 20 år etter. Den eneste grunnen til at han ikke tar til fornuft og blir hjemme er klassevenninnen Hillevi (Inday Ba), nemlig ungdomsforelskelsen som glapp. Han skulle rømme med henne en gang, og nå lurer han på hvorfor hun forsvant.

«Klassefesten» er laget av Måns Herngren og Hannes Holm, som tidligere har laget «Adam & Eva».

Filmen har hatt suksess i hjemlandet. Den hadde premiere 27. februar i år, og er hittil sett av 400.000 svensker.

Sjekk den svenske avisa Expressens anmeldelse.

Interessert i film? Delta i vårt store spill Kinosjef 2002

Skulle du mot formodning ha lyst til å finne dine gamle klassevenner kan du gjøre det på vår vennetjeneste Blink.

Ta premiequizen.

<B>KLASSEN 20 ÅR ETTER:</B> Magnus var ikke særlig populær i 9. klasse. Som 35 åring møter han klassen sin igjen. Det blir det komikk av.
<B>JENTE I KULISSENE:</B> Men ungdomsforelskelsen Hillevi gikk i klassen til Magnus. Henne vil han gjerne møte igjen.