Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil du lage den neste «Pondus» eller «Nemi»?

Få hjelp i nettmøte klokka 13.00.

SERIESKAPER I MAGEN? Er du flinkere enn den notoriske Roger i Pondus? Bevis det i Dagbladets seriekonkurranse! Fristen for innsending er utsatt til 12. oktober. Copyright: Frode Øverli/Strand Comics
SERIESKAPER I MAGEN? Er du flinkere enn den notoriske Roger i Pondus? Bevis det i Dagbladets seriekonkurranse! Fristen for innsending er utsatt til 12. oktober. Copyright: Frode Øverli/Strand Comics Vis mer

||| (Dagbladet): For femte gang i historien arrangerer Dagbladet tegneseriekonkurranse, hvor nettopp din stripe kan ende som gjesteserie i avisa eller bladene «Pondus» og «Nemi».

I forbindelse med dette stiller Egmont-redaktør Tormod Løkling og Nemi-redaktør Sigbjørn Stabursvik til nettmøte hos Dagbladet.no i dag klokka 13.00.

• Er det noe du vil spørre to av de mektigste personene i tegneserienorge om? Send inn ditt spørsmål nederst i saken.

Deadline, en hard virkelighet for serietegnere, var opprinnelig nettopp i dag. På grunn av massiv pågang blir fristen imidlertid utsatt med ei uke, altså til 12. oktober.

- Det vil si at du kan jobbe intenst både denne helga og neste for å få resultatet så fett som mulig. Du kan sende inn ekstra materiale er enda freshere enn det du allerede har sendt inn - kall det gjerne en 2.0-løsning, skriver nettredaktør Tom Rikard OstadPondus' nettsider.

Dagbladets tegneserieansvarlig, Lars Eirik Eide, forklarer:

- Veldig mange har ringt og nærmest bedt på sine knær om å få utvidet fristen. Juryen, etter nøye overveielser, har sagt at det er greit, opplyser Eide, men legger til:

- Mange har jobbet svært hardt for å rekke den opprinnelige fristen. Du vil få et definitivt pluss i boka for å levere innen da, sier Eide.

- Det har kommet inn en mengde bidrag så langt. Og som vanlig holder mange av disse en svært høy kvalitet, opplyser han.

Jason og Mads Eriksen - mannen bak «M» - er blant dem som har startet en framgangsrik karriere ved å vinne Dagbladets seriekonkurranse. Se ytterligere detaljer og regler i faktaboksen til høyre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media