Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil du se «Call of Duty» på kino?

Enda en spillserie på vei til lerretet.

||| I mai ble det hintet overfor The Hollywood Reporter (via Gamespot) at det ble snakket om en film basert på «Call of Duty»-serien.

Nå kan det virke som om Activision har tatt det første steget i denne prosessen.

Ifølge det amerikanske patentkontoret har utgiveren registrert «Call of Duty »som et merkenavn for bruk i filmtyper som komedie, drama, action, eventyr, musikk, teater og/eller animasjon.

Hm, vil vi virkelig ha en dramatisk musikalkomedie av dette spillet? Søknaden ble i hvert fall slengt inn 21. september og er visstnok fortsatt under behandling.

Nyheten kommer samtidig som en helt fersk trailer for «Modern Warfare 2» blir sluppet - den ser du øverst i saken. Spillet kommer til pc, Xbox 360 og PlayStation 3 den 10. november i år.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling