Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil du se denne filmen før alle andre gjør det?

Dagbladet inviterer til eksklusiv førpremiere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Enten du er fan av Julia Roberts, Meryl Streep eller George Clooney, vil du få muligheten til å se en bit av dem alle sammen i filmen «Familien, august: Osage County».

I den stjernespekkede filmen får du se skuespillerprestasjonene til Julia Roberts, Meryl Streep og Ewan McGregor. Alt i en pakke produsert av selveste George Clooney.

Familiedrama Osage County forteller den morske, komiske og dypt rørende historien om de viljesterke kvinnene i Weston-familien.

De har vært uten kontakt i lang tid, men en familiekrise bringer dem tilbake til barnsomshjemmet i Midtvesten, og til den dysfunksjonelle kvinnen som oppdro dem.

Filmen er basert på Tracy Letts sitt Pulitzer prisvinnende teaterstykke med samme navn, som ble spilt på Broadway og en rekke andre teatre båda i USA og internasjonalt.

Pristung film Filmen er allerede blitt nominert til to Oscar. Meryl Streep er blitt nominert for beste kvinnelige hovedrolle, og Julia Robert er nominert for beste kvinnelige birolle.

Også teaterstykket vant fem Tony Awards i 2008, mens det gikk på Broadway.

Filmen har egentlig premiere på norske kinoer 7. februar. Om du ønsker å bli med på førpremiere av filmen er det bare å melde deg inn i Dagbladets filmklubb. Under får du en oppskrift til hvordan du gjør det!

Filmklubbvisningene av «FAMILIEN, AUGUST: OSAGE COUNTY»:
OSLO: 5. februar kl. 18:00 (Gimle)

BERGEN: 4. februar kl. 18:00 (Magnus Barfot)
TRONDHEIM: 4. februar kl. 18:00 (Nova Kinosenter)
STAVANGER: 4. februar kl. 18:30 (SF Kino)

Slik funker Dagbladets filmklubb: Torsdagen før visning sender filmklubben ut invitasjoner til medlemmene på SMS. Det koster fem kroner å motta denne tekstmeldingen. Det er lett å melde seg ut. Gå til en av kinoene vi samarbeider med og vis fram SMS'n, så får du to billetter uten å betale noe mer.

Slik melder du deg inn: Send FILMKLUBB BY til 2400, der BY er Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

FAMILIEDRAMA: Filmen er basert på Tracy Letts sitt Pulitzer prisvinnende teaterstykke med samme navn. Foto: Filmweb
FAMILIEDRAMA: Filmen er basert på Tracy Letts sitt Pulitzer prisvinnende teaterstykke med samme navn. Foto: Filmweb Vis mer

Eksempel: FILMKLUBB OSLO til 2400.

Ta med deg mobilen til din kino med SMS'en klar for å hente billetten. Billetter deles ut til salen er full. Altså: Førstemann til mølla.

Slik melder du deg UT: Send FILMKLUBB BY STOPP til 2400. Eksempel: FILMKLUBB OSLO STOPP til 2400.

PRISTUNG: Filmen er allerede blitt nominert til to Oscar. Foto: Filmweb
PRISTUNG: Filmen er allerede blitt nominert til to Oscar. Foto: Filmweb Vis mer
Hele Norges coronakart