Vil du skjelles ut på tv?

Tenk deg å delta i et spørreprogram på tv, der du blir gjort til latter når du svarer feil. Se de verste glosene fra showet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«The weakest link» (Det svakeste leddet) er programmet som har tatt USA med storm. Åtte deltakere kjemper mot hverandre, klokka og programlederen. Deltakerne er på lag, og gjennomgår sju tøffe runder med spørsmål.

Hver gang de svarer riktig, kommer det mer penger i premiepotten. Hvis de svarer feil, ryker potten ned til null. Etter hver runde stemmer de ut den personen de mener er minst begavet. Til slutt sitter en deltaker igjen med hele premien.

Den munnrappe verten Anne Robinson legger ingenting mellom når deltakerne svarer feil. De blir skjelt ut etter noter, og får klar beskjed om hvor lite intelligente de er.

Utskjellingen er til tider så ille, at alle deltakerne på forhånd må skrive under på at de ikke kommer til å saksøke tv-kanalen NBC som sender showet.

Det er britiske BBC som kom med ideen bak programmet. «The weakest link» begynte i Storbritannia i fjor sommer, og har nå spredd seg til flere land rundt i verden.

Her er noen eksempler på kommentarer fra programlederen til deltakerne:

Har du kommet til riktig program?

Det var virkelig interessant at du trodde en parkas var en penn, og ikke et klesplagg. Farvel!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer