Vil du være med i et dataspill?

Stor «Lyoko»- tegnekonkurranse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Lyoko» er en populær animert tv-serie fra Frankrike, der du møter studentene Aelita, Jeremie, Odd, Ulrich og Yumi. På norsk heter serien rett og slett «Lyoko», og har en stund gått på NRK etter skoletid.

Gjennom flere sesonger har de fem stadig måttet reise til den virtuelle verdenen Lyoko, via en superdatamaskin de finner i kjelleren i en nedlagt fabrikk.

Det de møter i den virtuelle verdenen er imidlertid langt mer enn bare et spill: Der befinner det seg også et maktsykt digitalt vesen ved navn Xana.

I kampen mot Xana møter figurene en lang rekke monstre, og disse kampene har dannet grunnlag for et Nintendo DS-spill som nylig ble utgitt. I tillegg jobbes det nå med å lage et Wii-spill basert på tv-serien - og det er her du kan få en finger med i spillet, bokstavlig talt.

Nå vil skaperne av «Code Lyoko» ha nok en figur med i Wii-spillet, og dette blir ingen ringere enn den heldige vinneren av en tegnekonkurranse!

For å delta i konkurransen, må du rett og slett tegne et nytt monster, som du forestiller deg kan leve i Lyoko. Det er du selv som bestemmer hvordan monsteret skal se ut. Hvilke farger det skal ha, om det skal være stort eller lite, skummelt eller morsomt - du bestemmer.

Papiret du tegner på, må være et liggende A4-papir. Husk å tegne på et blankt ark! Det er også viktig at du skriver navn, adresse og alder på et annet ark du legger ved tegningen - og om du er under 16 år, må du få foreldrene dine til å signere for at det er greit at du er med i konkurransen.

Hovedvinneren vinner ikke bare en plass i spillet, men også en Wii-konsoll og selve spillet. De som kommer fra 2. til 20.-plass vil få monster-tegningen sin inn i spillet, i et hemmelig rom. I tillegg vil de også motta et Wii-spill.

Innsendingsfristen er mandag den 18. juni - konvolutten må altså sendes senest den dagen. Vi i Dagbladet.no vil plukke ut 20 norske bidrag, som vi så sender til spillskaperne for deltagelse (konkurransen er internasjonal).

Send inn tegningene i en konvolutt merket med «Lyoko-konkurranse» til:

Snorre Bryne

Dagbladet

Pb 1184 Sentrum

0107 Oslo

Lykke til!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer