Vil du være med i «Grand Theft Auto IV»?

Syt deg inn i spillet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For mange er den mest underholdende delen av debattprogrammer som «Tabloid» når innringerne får si sitt.

Også amerikanske radiostasjoner har en tradisjon for å slippe til illsinte og engasjerte lyttere - og dette er også noe vi vil få oppleve i det kommende «Grand Theft Auto IV».

Spillutvikleren Rockstar inviterer nå alle som vil til å ringe inn sine meninger om hva enn det måtte være i en ny konkurranse. De som blir trukket ut, får oppleve å høre sin egen stemme på radioen som står på når du kjører rundt i spillets Liberty City.

På hjemmesiden til den fiktive radiokanalen WKTT Radio oppfordres du nå til å ringe inn og si ditt:

- Det er på tide at du gjør ditt i kampen mot terror - ved å ringe inn til en radiostasjon og raljere så høyt du kan om hvor forferdelige fredelige folk er, og hvordan vi bør drepe alle.

Telefonnummeret som oppgis er +1 212 360 2368, og det er fire temaer du kan raljere over: Hva som er galt med helsen din, med verden, med Amerika, eller rett og slett bare med deg selv.

Et av høydepunktene ved de foregående «Grand Theft Auto»-spillene har nettopp vært radiostasjonene som spiller en blanding av utmerket musikk og vittig snakk. Når Rockstar nå åpner slusene for verdens spillere, kan utfallet med andre ord bli interessant ...

«Grand Theft Auto IV» slippes på Xbox 360 og PlayStation 3 i oktober.

RADIO I BILEN: Når du sitter i en bil i «Grand Theft Auto»-spillene kan du høre på både musikk og vittigheter på de forskjellige radiokanalene.
FIKTIV KANAL: Snakke-radiokanalen WKTT i «GTA IV» vil kunne by på indignerte innringere fra den virkelige verdenen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer