Vil du være redaktør?

Brukerdeltakelse på nett når nye høyder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Har du irritert deg over at nettavisene slår opp saker du ikke synes er viktige? Nå kan du selv remikse nyhetsbildet slik at sakene du synes er viktigst, blir hovedoppslag. Du kan også redigere saker som har stått i andre aviser, bygge de ut og legge på bilder.

På Blink Lokal, som prøvelanseres i dag, kan du fråtse i artikler fra alle de største nettavisene i Norge. Finner du fortsatt ikke noe interessant, kan du bruke saker fra norske bloggere. Eller du kan skrive saken selv.

De største først

I første omgang lanseres tjenesten for de største byene i Norge: Oslo, Trondheim, Bergen, Bodø, Tromsø, Stavanger, Sandnes, Porsgrunn, Drammen, Kristiansand og Fredrikstad. Flere steder vil bli lagt til fortløpende.

Det nye er at det er brukerne som er redaktører. De sakene som har fått flest anbefalinger av brukerne vises først på siden. Saker der brukerne har bidratt med bilde eller ved å redigere artikkelen, eller skrive den selv løftes også frem. Brukere som bidrar på artiklene, blir kreditert med bilde på selve artikkelen. Derfor må du også være registrert for å delta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer