Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil filme på mandarin

Quentin Tarantino med nye filmplaner.

Ryktene om mesterregissør Quentin Tarantino har dukket opp på nettet. Det er det velinformerte filnettstedet Ain't it cool news som nå forteller om nye filmplaner.

Tarantino skal gå med planer om en kung fu-film i magen igjen. Og denne gangen skal den visstnok spilles inn på mandarin, mens en kitchy versjon skal gis ut med «engelsk dubbing ute av synk.»

Det er i et intervju med Total film Tarantino selv avslører hva han skal arbeide med framover.

- En ny kung fu-film som kommer til å «blow yor asses off». Den kommer til å bli på mandarin. Jeg likte så godt å skyte alle de japanske greiene i Kill Bill, så hele denne filmen kommer til å være på mandarin. Og for dem som ikke liker å lese tekst, jeg skal lage en dubbet versjon.

Hverken dato eller plot vil han si noe mer om, og selvfølgelig ikke navnet på prosjektet.

De nye opplysningene kommer som en overraskelse på innbitte Tarantino-fans. De har lenge trodd at hans neste film blir «Inglorious Bastards», en ryktebefengt krigsfilm som Tarantino sier han vil vente litt med.

Kinesisk blir det først, men om regissøren vil bruke skuespillere med mandarin som morsmål eller gå for Hollywood-stjerner denne gangen også har han ikke sagt noe om.

Den kinesiske martial art stjernen Gordon Liu som spilte Pai Mei Guardian. >var ikke nådig i Kill Bill.

- Mandarinen din er elendig. Jeg forstår ikke et ord av det du sier. Det gjør vondt i ørene mine, sa han i filmen.

<B>UMA IGJEN?</B> Thurman må i tilfelle lære mandarin.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media