Vil fjerne sigarettene

Helsedirektoratet vil begrense salget av tobakk til steder som selger alkohol. Salget av tobakk blir fjernet fra kiosker, bensinstasjoner og liknende.

«Hvorfor ikke heve aldersgrensen med ett år hvert år, slik at de som nå har lov får lov videre, mens unge aldri vil nå aldersgrensen...

Morten

«Det er hovedsakelig folk i arbeiderklassen som røyker. Tobakk vil derfor sannsynligvis ende opp som forbudt om noen år. Hvis tobakk hadde vært et overklassefenomen, kan dere være sikker på at vi ikke hadde sett denne utviklingen.

Kristian Z«Hva med å bare tillate salg i butikker som bare ligger ved siden av frisørsalonger som også har skjenkeløyve og som ligger i 80 sonen?

Fanatiker«Det er tydelig at vi har altfor få problemer i Norge når staten begynner å til de grader å detaljstyre folks liv. Eller er dette hvordan man viser politisk handlingskraft nå til dags?

Bjørge«Det er drittvanskelig å slutte, så jeg mener det skulle vært totalforbud mot tobakk. Skal du rive ned en vegg med asbest, er det påkrevd med verneutstyr, bilen din blir avskiltet hvis den peser litt for mye. Men røyke kan du få lov til, selv om det er farligere enn alt det som er nevnt foran til sammen.

Hoooost«Bra! Røykeloven som ble innført var en suksess. Motstanden var på forhånd nesten rabiat.

Ts