Vil flytte til England

Rapartisten Eminem vurderer huskjøp i England. Men han kan ikke gå på visning før retten gir ham tillatelse til å forlate USA.

Eminem ble nylig dømt til to års betinget fengsel for å ha angrepet en mann, og truet ham på livet. Boten ble 8000 dollar, og han ble dømt til å holde seg innenfor USAs grenser i to år.

Men dommeren i saken antydet i retten at han ikke ville legge hindringer i veien for Eminems karriere. Det betyr at den omstridte musikeren kan få reise utenlands, men først etter at retten tillater det.

I praksis betyr det at Eminem må søke om lov til å reise utenlands hver gang han skal ut og fly. Dommeren må få vite hvor han skal, hva han skal, og hvor lenge han blir borte.

I dag bekrefter Eminems advokat at artisten planlegger to konserter i England i sommer. Han antyder også at artisten skal se på hus når han først er i Storbritannia. Ifølge nære kilder av Eminem liker musikeren England så godt at han vil bo der, hvis det er mulig, skriver NME.com.

Han har ikke vært på noen visninger på fotball-øya, selv om han tilbrakte mye tid i regionen i fjor. Men han har noen speidere som er på utkikk for ham. Skulle de komme over noe interessant, vil han sjekke det ut selv, når han kommer til England neste gang. Eminem skal ikke ha noen spesielle ønsker om hvor i England han vil bo.

PÅ FLYTTEFOT: Eminem synes så godt om engelskmenn at han gjerne vil flytte til øya hvor det tedrikkende folket bor. Her bilde fra rettssaken mot ham nylig. <p>FOTO: SCANPIX/AP