Liam Neeson i «The Marksman»

- Vil gi seg

Ringreven Liam Neeson har planer om å avslutte actionkarrieren.

ACTIONHELT: Skuespiller Liam Neeson vender tilbake. Denne gangen som en svært treffsikker bonde som etter et tilfeldig møte, går til krig mot et meksikansk kartell. Video: SF Studios Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Jeg vet ikke hvem du er. Jeg vet ikke hva du vil. Hvis du ser etter løsepenger, kan jeg fortelle deg at jeg ikke har kontanter, men det jeg har, er et veldig spesielt sett med ferdigheter.»

Telefonsamtalen til skinnjakkepappa Bryan Mills (Liam Neeson) i hevnthrilleren «Taken» er berømt for å være av hardeste sort. Det er samtidig replikken som relanserte den irske skuespilleren som actionhelt tilbake i 2008.

Siden den gang har han trykket inn et svært mangfoldig utvalg avtrekkere i en rekke heseblesende filmer. Til helga har det neste tilskuddet til Neeson-kanonen, «The Marksman», norgespremiere.

Planlegger exit

I forbindelse med lanseringen har skuespilleren latt seg intervjue av ET Online. Til underholdningskanalen forteller Neeson at han har planer om å legge ned våpnene for godt.

- Jeg blir 69 nå. Jeg gjør et par filmer til i år, håper jeg, dersom Covid tillater det. Etter dem tror jeg nok at det er over, sier Neeson.

I «The Marksman» spiller Neeson enkemannen og rancheieren Jim som lever ved grensen til Mexico. Etter at den tidligere spesialsoldaten redder en ung gutt fra en gjeng med kartelldrapsmenn, får Jim livet snudd på hodet. Veteranen legger ut på en livsfarlig flukt gjennom USA i et forsøk på å beskytte livet til sitt nye bekjentskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer