Vil gjøre «Fifty Shades» til thriller

Oppfølgeren kommer i 2017.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Publikum har trolig såvidt rukket å få pulsen ned etter at filmatiseringen av «Fifty Shades of Grey» ble sluppet i februar.

Allerede nå har imidlertid Universal gitt fansen en smakebit på det som vil komme. 

• Se teaseren øverst i saken. 

For nylig ble det nemlig klart at «Fifty Shades of Grey» ville få sine to etterkommere, «Fifty Shades Darker» og «Fifty Shades Freed».

Filmene har ennå ikke startet innspilling, men førstkommende er ventet å stå premiereklar i februar 2017 - nøyaktig to år etter den første filmen. 

Thriller-basert Universal har selv gått ut og forklart at oppfølgeren vil gå mer inn i thriller-sjangeren enn den første.  

Både Jamie Dornan og Dakota Johnson er bekreftet videre i trilogien, og skal fortsette å portrettere Christian Grey og Anastasia Steele.

På IMdb står også artist Rita Ora, som spiller Christian Greys søster, oppført på rollelisten til den kommende filmen. Det er ventet at hun vil få mer tid på skjermen, i forhold til tidligere, der hun bare hadde én replikk. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.