- Vil gjøre kommentarfeltet bedre

Dagbladet innfører debattledere i kommentarfeltet. Fem Dagblad-veteraner skal bidra til en bedre nettdebatt.

DE NYE DEBBATTLEDERNE: Dagbladets kommentatorer: fra v. Jan Erik Smilden, Bjørn Bratten, Terje Mosnes, Mentz Tor Amundsen og Halvor Elvik. Foto: Anders Grønneberg
DE NYE DEBBATTLEDERNE: Dagbladets kommentatorer: fra v. Jan Erik Smilden, Bjørn Bratten, Terje Mosnes, Mentz Tor Amundsen og Halvor Elvik. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fra og med i dag innfører Dagbladet en debattleder-funksjon i kommentarfeltet. Det er fem gamle Dagblad-medarbeidere som skal bytte på å være debattledere.

De fem er Jan-Erik Smilden, Halvor Elvik, Mentz Tor Amundsen, Bjørn Bratten og Terje Mosnes.

- Ønsker bredde - Målet med dette er å dyrke en debattlederrolle. Det vil si at vi skal forsøke å oppmuntre til gode bidrag, enten de er på den ene eller andre siden av den politiske skalaen, sier kulturredaktør i Dagbladet, Geir Ramnefjell.

Tidligere kommentator og anmelder i Dagbladet, Terje Mosnes, er en av de fem som skal være debattledere i kommentarfeltet. Nicket i Dagbladets kommentarfelt vil alltid være debattleder, også vil den som til en hver tid har vakt signere med sitt navn.

- Jeg håper vi kan oppmuntre og stimulere flere til å delta i kommentarfeltet med gjerne kjappe og skarpe, men samtidig saklige og informative innlegg. Det er på den måten vi kan gjøre dette diskusjonsforumet både mer interessant og mer relevant.

Tar skribentene på alvor Dagbladet er i dag det eneste store mediehuset som aksepterer anonyme ytringer i kommentarfeltet, men deltakerne i nettdebatten oppfordres til å bruke fullt navn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer