Vil ha barn igjen

NEW YORK (Dagbladet): Whitney Houston (34) forsøker å få et barn til med bråkmaker-mannen Bobby Brown. Hun har nye filmplaner neste år, og en duo sammen med Luciano Pavarotti er heller ikke langt unna. Men først slipper hun sitt første studio-album på åtte år, «My love is your love».

- Bobby og jeg er fremdeles gift og vi elsker hverandre. Nå forsøker vi å få et barn til, sa Whitney og smilte ertent til et gigantisk presseoppbud i New York i går. Lanseringen av den nye plata trakk nesten tusen mennesker til Sony Studios og Whitney så sjansen til å ta igjen, etter de mange oppslagene om brudd og bråk i hennes og Bobby Browns ekteskap. Ikke minst om at Bobby skal ha skamslått henne flere ganger.

Leit

Sammen har de en datter på fem år, og der fikk også Whitney inn en fulltreffer:

- Kristin Bobbi går på skolen sammen med andre barn som ser på tv og leser aviser. De spør henne om foreldrene slåss, og om vi skal skilles. Det er leit for Kristin Bobbi , synes dere ikke.
Få pressefolk fikk inn et spørsmål til den underskjønne damen med gullstrupen. Etter nesten fire timers venting dukket Whitney opp og lot oss få 15 minutter. Mesteparten av tida blunket hun til kjentfolk i salen, svarte spydig på spørsmål hun syntes var for nærgående, men lot oss slippe litt inn i hennes verden når det var snakk om musikk.

- Sangen som heter «You'll never stand alone» er om datteren min, sa Whitney og henviste til en tekst som lover å tørke tårer og legge beskyttende armer rundt en sårbar sjel.

Whitney selv synes ikke å være en lys sjel hvis man skal tolke tekstene på den nye plata. Det handler om å holde ut når kjærligheten ikke lenger gløder, det handler om sorg over å bli bedratt og det handler ikke minst om en voldsom kjærlighetserklæring til mannen Bobby. En kjærlighet som ifølge de fleste tekstene er i stand til å gå gjennom ild og vann.

Med patos

Og hadde det ikke vært for at platedirektør Clive Davis i Arista hadde tatt mer enn to timer av tida til å spille plata til Whitney, hadde vi kanskje fått vite litt mer om en kunstner som helt tydelig har et dypt og alvorlig forhold til sin kunstform.
Men gamle Davis sto alene på scenen i over to timer og leste opp tekstene med patos, så satte han på låtene på et lydnivå som fjernet hørselen, for så å stå der og rocke litt gammelmodig for seg selv.

- Når skal du ha et one-woman-show? spurte til slutt noen Whitney om.
- Ikke før jeg er 50- 60 år, svarte Whitney Houston.

FORTSATT GIFT:</B> Whitney Houston bedyrer at hun og mannen Bobby fortsatt elsker hverandre.