Vil ha flere truser og mer krangling

Mer åpenlys TV-krangling, mer godteri og flere rene truser. Det er det de fire «Farmen»-finalistene savnet mest fra sommerens TV-gårdsdrift.

Bjørn Tore Bekkeli (31), Aslaug Moi Frøysnes (33), Hilde Svenby (23) og Hanna Heieren (28).

Disse utgjør kvartetten som er med i kveldens TV-sendte semifinale i realityshowet «Farmen».

I kveld ryker to av dem ut.

Og søndag kveld får seerne vite hvem som sitter igjen med et hus til en million kroner og med en bil til over 300000 kroner.

Den eneste mannlige deltakeren i semifinalen, Bjørn Tore Bekkeli, synes de TV2-sendte programmene i høst har vært for snille:

- Jeg skulle vist en mer markant personlighet. Det er synd at TV2 klippet bort en krangel med Olav og resten av diskusjonene med datteren Bente, sier Bjørn Tore Bekkeli.

Trusemangel

Ikke alle i finalekvartetten kan si seg helt enige med Bekkeli.

- Jeg angrer mest på noen krasse uttalelser, som egentlig var en del av en større diskusjon, mener Aslaug Moi Frøysnes, som meldte seg på TV-konkurransen én time før søknadsfristen utløp.

Ei venninne hadde også meldt seg på, men hun kom aldri med i serien.

Den yngste i semifinalen, Hilde Svenby, angrer mest på at hun så lett krøp til køys under oppholdet på nordlandskysten:

- Jeg burde ikke sovet så mye. Jeg tror jeg sov 50 prosent av oppholdet. Jeg burde også prøvd å smugle med meg flere rene truser og litt godteri. Det er det beste rådet jeg kan gi til dem som skal være med neste år, sier Hilde, som synes livet som kjendis og rikssynser ikke alltid er like lett:

- Det jeg setter minst pris på etter «Farmen», er at jeg alltid må ha en mening om noe, særlig i intervjusituasjoner.

Seersuksess

TV2 har hatt braksuksess med årets «Farmen»-runde. De siste søndagsprogrammene med utsending av deltakere har samlet over 900000 seere.

«Farmen», som går samtidig med «Robinsonekspedisjonen», har hatt tre ganger så mange seere som TV3-programmet fra Malaysia.

- Vi regner med høyere seertall neste søndag når TV2 er ferdig med sin realityserie, sier informasjonssjef Glenn Ø. Støldal i TV3.

Finalegjengen i «Farmen» angrer ikke på at de meldte seg på den mye omtalte realityserien. Men ikke alt savnes like mye.

- Den opplevelsen jeg savner aller minst, er møtet med grisene og kuene. Jeg håper de blir slaktet, mener Bjørn Tore Bekkeli.

I kveld får du se hvem av deltakerne som sendes ut av serien som slakt.

<B>FINALISTENE DELER SENG: Aslaug Moi Frøysnes, Bjørn Tore Bekkeli, Hanna Heieren og Hilde Svenby deler kummerlige soveforhold siste natta før semifinalen. I kveld ryker to av dem ut av «Farmen».