Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Vil ha fyldige damer

Pamelas eks liker egentlig ikke blondiner.

Pamelas etter hvert beryktede eksmann foretrekker å ha sex med fyldige kvinner.

- Jeg liker kvinner i alle størrelser og fasonger, men de med mer kjøtt på beina bare virker villere. Det er nesten så de ikke får leke nok ellers, sier Tommy ifølge Ananova.

Den tidligere trommisen i Mötley Crüe har vært gift to ganger. Første ektepakten inngikk han i 1985 med datidens store Dynastiet-stjerne, Heather Locklear.

Ti år etter var det tid for et nytt giftermål, denne gangen med den meget brystfagre badevakten, Pamela Anderson.

Paret, som elsket å sjokkere, fikk i løpet av sitt stormfulle ekteskap produsert to velskapte gutter, i tillegg til en hjemmelaget sexvideo som gikk sin seiersgang på skandinavisk hotell-TV og betalkanalene i 1998.

Men til tross for blonde ekskoner, kan Tommy avsløre at han egentlig ikke liker blondiner.

- Du skulle selvfølgelig tro at jeg foretrakk blondiner, i alle fall hvis du ser på mine to ekskoner, men jeg gjør faktisk ikke det. Det har blitt sånn. Jeg faller faktisk for de mørke, eksotiske, brune og mørkhårede brasilianske kvinnene.

<B>LIKER EGENTLIG IKKE BLONDINER:</B> - Men det bare blir sånn, sier Tommy Lee som heller vil ha brasilinske skjønnheter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media