Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil ha ny sjef før Jensen reiser

TV2s styreleder Jan Erik Knarbakk vil ikke konstituere noen i stillingen som TV2-direktør, og akter å finne en ny sjef før han lar Arne A. Jensen forsvinne til Braathens.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjefen fløy fra TV 2

- Men vi vil ikke holde på ham lenger enn nødvendig, sier Knarbakk. Han ønsker en åpen prosess rundt lederskiftet, og skal i dag treffe ledergruppen i TV2 for å høre deres vurdering. Knarbakk skal også møte lederne i klubbene, og vil bruke ørene aktivt i tida framover.

- Eierne har ingen åpenbare kandidater, sier Knarbakk. - Kravspesifikasjonen skal vi diskutere. Jeg må bekjenne at jeg var blant dem som syntes det å ansette en reklamegubbe var noe av det sprøeste man kunne tenke seg, men når Jensen nå slutter må jeg erkjenne at det jeg trodde da var helt feil. Derfor vil jeg være forsiktig med å ha bombastiske meninger om hvilken bakgrunn som er den ideelle, sier Knarbakk.