Vil ha Pia Tjelta som bibliotekar

Levi Henriksen sjekker utlånet på egne bøker i smug.

SMUGSJEKKER: Levi Henriksen later som han skal lete etter bøker i databasen, mens han egentlig sjekker hvor mye egne bøker blir utlånt.  Foto: ELISABETH SPERRE ALNES
SMUGSJEKKER: Levi Henriksen later som han skal lete etter bøker i databasen, mens han egentlig sjekker hvor mye egne bøker blir utlånt. Foto: ELISABETH SPERRE ALNES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

  • Les alle bibliotek-intervjuene her.

- Hvor mye bruker du biblioteket?

- Med tilgangen til internett bruker jeg mindre tid på biblioteket enn før, nå er det nesten mulig å google seg fram til alle mulige opplysninger jeg trenger i min research, men da jeg var en forfatter som «kjempet for å bli antatt», var jeg ofte på biblioteket for å hente inn bakgrunnsstoff. Nå er jeg mest på biblioteket sammen med barna mine, som regel et par ganger i måneden.

Hvordan bruker du det, hva gjør du der?

- Det nye biblioteket i Kongsvinger har bare vært åpent en ukes tid, men jeg går dit for å lese tidsskrifter, late som jeg skal lete etter bøker i databasen (mens jeg egentlig sjekker om noen låner mine bøker), og generelt slappe av i den atmosfæren det skaper å være i et digert rom fullt av bøker.

Hvordan er ditt drømmebibliotek?

- Kongsvinger bibliotek har etter flere år i noe som mest minnet om et bomberom fått et av landets absolutt mest moderne, vakre og funksjonelle bygg. Derfor må jeg nesten si Kongsvinger bibliotek. Det er et sted jeg blir glad av å sitte. Jeg liker luft rundt meg på et bibliotek, og selv om selvfølgelig bøkene er viktigst, så er atmosfæren en del av det som lokker meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer