Vil ha rocken inn i norske stuer

Se sanglista til «SingStar Rocks!» - og småsur synging på video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet.no): Av en eller annen grunn så er Norge et av de landene i verden der syngespillet «SingStar» på PlayStation 2 har slått best an. Ifølge bransjebladet Faro Journalen er det solgt rundt 120.000 «SingStar»-spill her til lands.

- Norge er faktisk, sammen med England og Tyskland, helt i tet når det gjelder salg av spillet. Ikke vet jeg hvorfor det er blitt sånn, forteller seniorprodusent Paulina Bozek ved Sonys London-studio til de fremmøtte journalistene som har kommet til London for å se på «SingStar Rocks!».

Som navnet antyder, så handler det kommende tilskuddet på syngespilltreet utelukkende om rock.

Mest ny rock 

Før mange gutter nå vil skvette i stolen i håp om å få gaule i kor med herrene i Kiss, Led Zeppelin, Van Halen, Iron Maiden eller dess like, er det like greit å understreke at det i all hovedsak er ny rock man møter på i spillet - med noen hederlige unntak i for eksempel Rolling Stones, Queens og Nirvana.

- Vi hadde lyst til å lage en «SingStar» med attitude, men har i denne omgangen fokusert mest på ung rock. Det betyr ikke at vi ikke kan komme til å lage en versjon med litt tyngre musikk - det hadde ikke overrasket meg, forteller Bozek med et smil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer