Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil ha samleie på barne-TV

NRK går nye veier, via soverommet, for å skaffe seg nye unge seere. Det gjør de ved hjelp av kultfiguren og antihelten «Egil» fra «Smørøyet», som vil ha samleie med «Barbara» i beste barne-TV-tid på lørdagskvelder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I hele vinter har antihelten Egil (Sigurd Sollien) kjempet en febrilsk kamp for å få et kjærlighetsforhold med Barbara (Marit Tefre). Nå har han endelig lykkes. Med to billetter til Lanzarote har den svært mislykkede sjekkeren fått napp.

Og nå går det med mot både sexdebut, frieri og bryllup. Alt sendes i den svært populære ungdomsprogrammet «Smørøyet» på lørdagskvelder.

Kjærlighetsskole

- Vi ville gjerne lage en slags kjærlighetsskole for unge mennesker. Vi prøvde forskjellige konsept, men traff ikke spikeren på hodet før vi fant fram til «Egil og Barbara», sier producer og tekstforfatter Terje Rangnes i NRKs barne- og ungdomsavdeling.

Gjennom vinteren er det til nå sendt 22 episoder med Egil, som nå er i ferd med å skaffe seg virkelig mange fans.

- Det er nok mange som kjenner seg litt igjen. Vi når unge TV-seere opp til 14-årsalderen og har rukket i bli svært godt mottatt av voksne TV-seere som synes Egil er kjempemorsom, sier Rangnes til Dagbladet.

TV-sjekkeren Egil får nå daglige brev og e-posthenvendelser for TV-seere som har fulgt hans håpløse og humørfylte kamp for kjærligheten.

Nakne rumper

I dag lokker han med seg Barbara til Syden, og i påsken får du se hvordan han takler den ferien. Og først to uker etter påske tør han satse på en seksualdebut på TV-skjermen. Og Egils første samleie skjer naturligvis ikke uten forviklinger.

- Ja, det er temmelig uvanlig å ha den slags innhold i Smørøyet - selv i opplæringsøyemed, innrømmer Terje Rangnes.

- Nakne rumper på barne-TV er ikke hverdagskost, men jeg frykter ikke at Egil-innslaget skal gå over streken før smårollingene er kommet seg til sengs.

Mange av flausene er hentet fra egne opplevelser fra ungdomsåra, ispedd litt fantasi og humor, mest mannehumor, fortsetter Terje Rangnes, som møtte Sigurd Sollien og Marit Tefre under mediestudier i Volda.

- «Egil og Barbara»-ideen ble født ved en tilfeldighet, og Sigurd var som skapt for rollen. Han ser akkurat passe fjern ut og kan le på kommando. Et funn, innrømmer Terje Rangnes.

VIL HA SEX: Kultfiguren «Egil» vil ha samleie med «Barbara» i barneprogrammet «Smørøyet»