Vil ha Sean Connery til frokost

Hvis de fikk velge, villle britiske kvinner helst se Sean Connery på den andre siden av frokostbordet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En meningsmåling i Storbritannia viser at 12 prosent av de 1058 spurte kvinnene ville valgt den aldrende 007-helten som partner ved frokostbordet, skriver BBC. Smørsanger Cliff Richard kommer også godt ut av undersøkelsen, som nest mest ønskede frokostpartner. Et stort frokostbord må til for å få plass til innehaverne av tredjeplass på lista, som viste seg å være guttegruppa Boyzone.

Øverste del av lista inneholder også kjente navn som George Clooney, Prinsen av Wales, statsminister Tony Blair og fotballstjernene David Beckham og Michael Owen.

Frokostundersøkelsen markerer Storbritannias «Biggest All-Day Breakfast», et arrangement til inntekt for forskning på tarmkreft.

TV-vertinne på topp

Av de spurte mennene, ville flest spise frokost med TV-vertinnen Carol Vorderman. Deretter fulgte skuespillerinne Catherine Zeta-Jones, modell Caprice og komiker Victoria Wood.

Vorderman sier i en kommentar til BBC at hun er overrasket over at så mange vil spise frokost med henne.

- Jeg lurer på om så mange hadde hatt lyst til å spise frkokst med meg hvis de hadde sett hvordan jeg ser
ut om morgenen, sier hun.

FAVORITT: Kvinnene i Storbritannia ønsker seg et skikkelig mannfolk til frokost.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer