Vil helst ha Schau i senga

Dette synes jentene om Team Antonsen-gutta.

(Dagbladet.no): Kristopher Schau sjarmerer norske jenter over en lav sko, viser en undersøkelse gallupbyrået In Fact har foretatt for Se og Hør.

44,6 prosent av kvinnene synes Schau er den mest sexy mannen av de fire Team Antonsen-gutta. 13,8 prosent av de spurte kunne endog tenke seg å få barn med Schau.

Schau scorer best på alle spørsmål som går på hvem kvinnene vil ha som kjæreste, vil ha barn med, og hvem som er mest sexy. I aldersgruppa 15-24 er det hele 35 prosent som sier de kunne tenke seg å få barn med Schau, ifølge Se og Hør.

Bård Tufte Johansen scorer imidlertid også ganske godt, og havner på en andreplass på de tre spørsmålene. Han er veldig populær blant kvinner mellom 40 og 60, og særlig i Nord-Norge.

Harald Eia er for øvrig den mannen i Antonsen-teamet flest kvinner ville hatt som venn, men samtidig den mannen færrest kvinner ville hatt barn med.

(Dagbladet.no)

<B>GUTTER MED DRAGET: </B>Kristopher Schau og Bård Tufte Johansen har godt drag på damene - men i ulike alderssegment, ifølge en spørreundersøkelse.<br>