Vil ikke flytte til Hollywood

Ingrid Bolsø Berdal spås karriere i Hollywood, men flytte dit vil hun ikke.

OSLO 20140730 Pressevisning for Hercules på Cinemateket Filmens Hus i Oslo i dag. De norske skuespillerne som er med i filmen møtte alle opp på visningen. Ingrid Bolsø Berdal Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
OSLO 20140730 Pressevisning for Hercules på Cinemateket Filmens Hus i Oslo i dag. De norske skuespillerne som er med i filmen møtte alle opp på visningen. Ingrid Bolsø Berdal Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kunne skuespiller Ingrid Bolsø Berdal nok en gang spasere ned den røde løperen for «Hercules», Hollywood-filmen hvor hun, Aksel Hennie og Tobias Santelmann er blant de krigerske kumpanene til Hercules, spilt av Dwayne «The Rock» Johnson.

I kjølvannet av filmen spår nå flere Berdal en god karriere i Hollywood. Selv mener hun en god del av æren for suksessen hører hjemme på Inderøy i Nord-Trøndelag, stedet hvor hun vokste opp.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer