Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil ikke ha hjelp fra spillhater

Electronic Arts vil ikke ta i mot noen hjelp fra Jack Thompson.

Tidligere denne måneden tilbød den amerikanske spillhateren og advokaten Jack Thompson seg å hjelpe spillselskapet Electronic Arts med deres planlagte oppkjøp av Take-Two Interactive.

Jack Thompson har lenge vært i konflikt med Take-Two og selskapets ledelse, ettersom Thompson stiller seg sterkt kritisk til Take-Two-spill som «Manhunt» og «Grand Theft Auto».

Electronic Arts vil imidlertid ikke ha noen hjelp av den upopulære advokaten. I et åpent brev til Thompson forteller de følgende:

- Vi har mottatt ditt tilbud om å assistere oss med vårt foreslåtte oppkjøp av Take-Two. Vi vil på det sterkeste foretrekke om du ikke blir involvert i denne saken.

De fortsetter:

- EA støtter kreativ frihet for spillutviklere. Vi føler at dine tidligere uttalelser, inkludert usanne påstander om innhold i våre spill, gjør et hvert samarbeid mellom oss umulig.

HARDT SKYTS: «Grand Theft Auto IV» er blant spillene den amerikanske advokaten og kristenfundamentalisten Jack Thompson har rettet hardt skyts mot. Han hevder blant annet at advokaten som blir drept tidlig i spillet, er modellert på ham selv. Foto: GAMESPRESS
HARDT SKYTS: «Grand Theft Auto IV» er blant spillene den amerikanske advokaten og kristenfundamentalisten Jack Thompson har rettet hardt skyts mot. Han hevder blant annet at advokaten som blir drept tidlig i spillet, er modellert på ham selv. Foto: GAMESPRESS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media