Vil ikke spille inn Blacksheeps-hiten på nytt

Hvilken versjon er best? Døm selv!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag går The Blacksheeps i studio i Trondheim for å forberede sitt debutalbum. Sammen med dem er produsent og Tre små kinesere-veteran Ulf Risnes. 

På planen står imidlertid ikke å spille inn «Oro jaska beana» på nytt - til tross for dagens Dagbladet-oppslag om at bandmedlemmene likte dårlig at de ikke fikk spille da låta ble spilt inn til MGP jr.-samleplata i høst. Det er denne versjonen som har vært spilt mye på radio, og som i går ble nominert til Spellemann for årets hit.

- Hvorfor skulle de spilt den inn på nytt? Det har aldri vært noe tema. The Blacksheeps er gode til å spille, noe de har vist flere ganger, og de trenger ikke å bevise noe, sier Stein Vanebo, daglig leder i bandets plateselskap MBN.

- Alle skulle stille liktVanebo mener blant annet at alle som så The Blacksheeps på Grosvold så at bandet kunne spille vel så bra som de profesjonelle musikerne på studioinnspillingen.

Hva mener du? Du kan sammenlikne selv i videovinduet over.

Han påpeker at bandet ikke fikk spille selv på plata av hensyn til de andre MGP jr-deltakerne. Noen av disse deltakerne var bare sangere, og kunne ikke spille instrumenter selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer