- Vil ikke tilbake på talkshow-tronen

Etter en sesong der seertallene nådde bunnivåer, er «Skavlan» klar for en ny høst på TV. Men Fredrik Skavlan ønsker ikke å vinne talkshow-tronen tilbake.

FREDRIK SKAVLAN: Talkshowvert Fredrik Skavlan har holdt programmet gående siden 2009. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
FREDRIK SKAVLAN: Talkshowvert Fredrik Skavlan har holdt programmet gående siden 2009. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Det går mot høst, og Fredrik Skavlan er klar for sin andre sesong med «Skavlan» på TV 2. Da programlederen møtte pressen under TV 2s høstlansering torsdag ettermiddag, oppsummerte han sin første sesong på kanalen.

En sesong som var preget av dårlige seertall, og en rekke overskrifter i norsk presse.

- Jeg visste at vi tok en såkalt kalkulert risiko: «Vi vet hva som skjer. Vi vet at dette kommer til å bli beintøft». Da var resonnementet, sier Fredrik Skavlan til Dagbladet.

Programlederen har ikke mistet motet på veien. Han mener derimot han har lært utrolig mye.

- Det har på en måte vært gøy også. Du har sikkert opplevd at hvis det har vært krisefølelse, så blir man mer sammensveiset. Man får litt galgenhumor. Man får en eller annen energi som man ikke hadde fra før. Det var heldigvis det som skjedde.

- Gjorde én feil

- Har du noe svar på hva som skjedde?

- Vi brøt en sedvane. Det er helt klart. Det gjorde oss sårbare på TV 2 en stund, fordi vi eksperimenterte litt i året som gikk, og flyttet fra fredag til lørdag. Første bud i lineær distribusjon er «ikke bytt kanal, og ikke bytt sendetid», sier Skavlan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer