Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil intervjue Ylvis på et av USAs største talkshow

Men Ellen DeGeneres må vente, som alle andre.

(Dagbladet): I forrige uke la komikerduoen og brødrene Bård og Vegard Ylvisåker ut den Stargate-produserte videoen «The Fox» på Youtube.

Videoen har allerede vekket stor internasjonal oppmerksomhet, og klippet har i skrivende stund over 10 millioner visninger.

Det har gjort at «The Ellen DeGeneres Show», et av USA største talkshow med 4 millioner seere, har villet intervjue dem, opplyser TVNorge i en pressemelding.

Men de har ifølge TVNorges mediesjef Hanne McBride måttet sette alle intervjuforespørsler på vent inntil videre.

- Det er veldig frustrerende, men det er ikke viljen det står på. Bård og Vegard konsentrerer seg nå bare premieren på «I Kveld med Ylvis», og så gjennomfører de de intervjuene vi de har hatt avtale om i Norge. Når de er ferdig å spille inn denne ukes programmer, kan de sette seg ned og se på lista over interesserte og ta en avgjørelse på hvilke intervjuer de vil gjøre, sier McBride til Dagbladet.

Ylvis-brødrene selv har ikke fått med seg interessen fra Ellen DeGeneres.

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

- Stemmer det at de ringte fra Ellen? Det vet jeg ikke, men det kan godt hende. Vi har bare dratt ned slusene nå, og sagt til PR-folka at de skal ta imot det, skrive det ned og holde på. Vi kan ikke bruke tid på det. Vi skal ha manusmøter og gjestemøter, så vi må konse på det. Vi tar det eventuelt seinere, sier Bård Ylvisåker til Dagbladet i dag.

Det har ikke manglet på oppmerksomhet fra amerikanske nettmedier heller.

USA Today, TIME Magazine, CNN, NBC, Huffington Post, Entertainment Weekly, Mojo, E Online, The Gawker, Slate, Vulture og MSN er bare noen av mediene som til nå har omtalt videoen på nett.

Enkelte sammenligner også videoen med internettsensasjonene «Gangnam Style» og «Harlem Shake».

Komikerduoen selv syns at oppmerksomheten er «litt koko».

- Det føles veldig rart. Vi har jo ikke akkurat laget denne videoen for at det skulle bli en hit. Det er bare upretensiøst tull, sa Bård til Dagbladet i forrige uke.

Videoen er laget i forbindelse med sesongpremieren av «I kveld med Ylvis» som starter opp på TVNorge på tirsdag.

Ylvisåker forteller imidlertid at de har brukt mye tid og krefter på videoen.

- Selv om det er ment som tull så har vi jo jobbet lenge med det og den er veldig godt produsert, sier han.

Ylvis-gutta var i New York og spilte inn videoen og har samarbeidet med norske Stargate om å lage den.

- Dette er selvfølgelig veldig gøy og TV Norge er nok veldig fornøyd med publisiteten, men det er ikke dette vi jobber med. Vi har ikke akkurat tenkt å gi ut album og dra på turné nå, sier Bård Ylvisåker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media