Vil kalle ungen Bradford

Dagbladet.nos lesere har talt.

(Dagbladet.no): I forrige uke ble det kjent at Britney Spears vil oppkalle ungen sin etter en britisk by.

Vi arrangerte avstemning, og saken er klar. Dagbladet.nos lesere gikk for Bradford. Over 20 prosent stemte på den multikulturelle byen, og ønsker dette som navnet på babyen.

12 prosent mente Luton er det beste navnevalget, med Aberdeen på en god tredjeplass. Ryktene vil ha det til at Britney venter en gutt. Selv har hun ikke tenkt på Bradford.

- Helt siden jeg var liten har jeg tenkt at Sean Preston er et flott navn på en gutt - eller London Preston. Er ikke London pent? Og hvis det blir en jente ville jeg kalt henne Addison Shye, sa hun ifølge Sky News i forrige uke.

Live-fødsel

Britney Spears selv planlegger å vise fødselen sin i den neste sesongen av reality-serien «Britney and Kevin: Chaotic». Inntektene vil hun donere til ofrene for orkanen Katrina i sin egen hjemstat, Louisiana, skriver FemaleFirst og siterer britiske Daily Star Sunday.

TV-selskapene byr nå over hverandre for å få rettighetene til den intime begivenheten som skal finne sted i oktober. Ifølge ryktene har det høyeste budet så langt nådd den nette sum av drøye 56 millioner norske kroner.

Tidligere skal popprinsessen ha avvist ideen. Men etter å ha blitt kjent med omfanget av ødeleggelsene skal hun ha revurdert saken.

SJOKKERT OVER ORKAN-HERJINGENE: Kilder sier at Britney vil bidra med penger fra tv-rettighetene til fødselen. Foto: SCANPIX
SJOKKERT OVER ORKAN-HERJINGENE: Kilder sier at Britney vil bidra med penger fra tv-rettighetene til fødselen. Foto: SCANPIX Vis mer


- Sjokkert
- Britney er sjokkert over det som har skjedd i New Orleans, hun er en god Louisiana-jente og elsker hjemstaten sin. Hun er ikke spesielt begeistret for å filme fødselen, men med alt dette snakket om penger har hun stoppet opp og tenkt etter hva hun kan gjøre med dem, sier en anonym kilde til avisa.
- Britney gravde i lommene sine så snart hun ble kjent med omfanget av det som har skjedd, og hvis TV-kanalene vil øke donasjonene hennes, så gjør hun det.

- Alt hun bryr seg om er at programmet blir smakfullt, og at hun får litt privatliv, sier kilden.

I bloggen sin uttrykker 23-åringen sin medfølelse med Katrinas ofre, og forsikrer at hennes familiemedlemmer har det bra.

Gruer seg


NewWoman
kan i dag avsløre at Britney også gruer seg litt for det å bli mor.

- Jeg har alltid visst at jeg skulle bli mor en dag, men til tider blir jeg litt skremt. Det er helt vanvittig å få et barn.

Om babyen har anglofile Britney allerede meddelt pressen at den skal kalles opp etter en engelsk by. Sean Preston eller London Preston hvis det blir gutt, og Addison Shye hvis det blir jente.

Vanskelig Kabbala

Kabbala-frelste Britney forkorter ventetiden frem til fødselen blant annet med meditasjon. Men hun røper overfor New Woman at hun ikke skjønner så mye av de gamle hebraiske skriftene.

- Jeg leser Kabbala og mediterer over dem. Alt står på hebraisk. Jeg forstår ikke alt. Men det er egentlig helt OK, sier popstjernen.