Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil kysse for freden

Men Sharon Stone ville ikke gi Peres et kyss på kinnet.

(Dagbladet.no): «Basic Instinct»-skuespiller Sharon Stone ga på kvinnedagen uttrykk for at hun var villig til å gi av seg selv for å skape fred i Midtøsten, melder nyhetsbyrået AP.

Hollywood-stjerna er i Israel på en femdagers tur. På en pressekonferanse på Peres-senteret sa Stone at hun ikke var i stand til å løse konflikten mellom Israel og Palestina, men at hun gjerne kunne bruke berømmelsen i forsøkene på forsoning.

- Jeg kunne kysset hvem som helst for freden i Midtøsten, sa hun til latter fra journalistene, som gjerne ville ha henne til å kysse 82 år gamle Shimon Peres på kinnet.

Reporterne var på sin side mer opptatt av helt andre ting enn krig og fred - til skuespillerens store frustrasjon. Det de ville vite var om hun er naken i oppfølgeren «Basic Instinct 2», som har premiere 31.mars.

- Folk bare sitter der og tenker «jeg bryr meg ikke om hva hun sier, jeg bryr meg ikke om hva hun sier. Jeg vil bare vite om hun kommer til å være naken? Kler hun av seg i den filmen? Er hun naken? Naken? Naken? Naken? Ser jeg puppene hennes?» sa en humoristisk, men noe oppgitt Stone, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

På samme lag

Siden det var kvinnedagen foreslo Stone at flere kvinner burde involvere seg i de mannsdominerte fredsforhandlingene i Midtøsten.

- Jeg synes menn og kvinner burde være et lag. Vi er ment å stå sammen, sa Stone under sitt første Israel-besøk.

PÅ FREDSBESØK: Det var første gang Sharon Stone var på besøk i Israel. Under pressekonferansen på kvinnedagen var journalistene mindre interessert i skuespillerens fredsinnsats enn kroppen hennes. Foto: Scanpix
PÅ FREDSBESØK: Det var første gang Sharon Stone var på besøk i Israel. Under pressekonferansen på kvinnedagen var journalistene mindre interessert i skuespillerens fredsinnsats enn kroppen hennes. Foto: Scanpix Vis mer

I løpet av oppholdet skulle hun også spille fotball sammen med en gruppe av Israelske og palestinske barn, besøke israelske sykehus som tar seg av palestinske barn og feire 48-årsdagen med en veldedighetsgalla til inntekt for barns utdanning og helse.

Skrev for Katrina-ofrene

Stone har tidligere gjort andre former for veldedighetsinnsats. I fjor høst prøvde hun seg som låtskriver. Singelen «Come Together Now» som hun produserte gikk til inntekt for ofrene i New Orleans etter orkanen «Katrina».

Stone ble Oscar-nominert for rollen i «Casino» fra 1995.

<B>PÅ FILMLERRETET:</B> Slik ble Sharon Stone kjent, som den sexy seriemorderen i Basic Instinct.
<B>INGEN DRIBLEFANT:</B> Det spørs om barna ble særlig imponert over Sharon Stones dribleferdigheter, da filmskuespilleren spilte fotball med de israelske og palestinske barna.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media