Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil la kvinner føde i det fri uten legehjelp

Omstridt tv-satsing.

FØDSELS-TV: Kanalen Lifetime har kommet opp med et konsept som går på at kvinner føder ute i naturen. Foto: NTB Scanpix
FØDSELS-TV: Kanalen Lifetime har kommet opp med et konsept som går på at kvinner føder ute i naturen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tittelen er tenkt å bli «Born in the Wild», og konseptet går ut på å la gravide kvinner føde utendørs uten legehjelp, melder Entertainment Weekly.

Inspirert av YouTube
Ideen fikk kanalen etter at en video som viste en ekte skogsfødsel ble sett av 20 millioner på YouTube, skriver nettstedet.

Nå går fødselsleger kraftig ut mot programkonseptet, og advarer mot følgene.

- Dette er noe folk allerede gjør, og vi akter å dokumentere det, lyder forsvaret fra programsjef Eli Lehrer i Lifetime, en kabel- og satellittkanal som er deleid av Disney.

Make over og konvertering
«Born in the Wild» var én av fire serier som Lifetime bekjentgjorde onsdag:

Kanalen har også bestilt «Girlfriend Intervention», der fire afrikansk-amerikanske kvinner «skal hjelpe en hvit søster med en fullstendig makeover», «Threads», der man følger unge motedesignere, og «Kosher Soul», om en svart rapper og komiker, O'Neal McKnight, som akter å konvertere til jødedommen etter ønske fra sin jødiske forlovede.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!