Vil lage film av datterens bok

Liv Ullmann vil filmatisere Linn Ullmanns roman «Nåde».

VIL LAGE EN FILM TIL: Liv Ullmann forteller at hun veldig gjerne vil lage film av Linn Ullmanns roman Nåde. Regissøren og skuespilleren er nå på filmfestivalen i Haugesund, der Dagbladet møtte henne.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VIL LAGE EN FILM TIL: Liv Ullmann forteller at hun veldig gjerne vil lage film av Linn Ullmanns roman Nåde. Regissøren og skuespilleren er nå på filmfestivalen i Haugesund, der Dagbladet møtte henne. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND/OSLO (Dagbladet): Liv Ullmann sa nylig at filmen «Frøken Julie», som har verdenspremiere under filmfestivalen i Toronto i september, blir hennes siste film. Nå har hun ombestemt seg, og fortalte på et seminar under filmfestivalen i Haugesund at hun tenker å lage film av sin datter Linn Ulmanns roman «Nåde».

- Det er lov å ombestemme seg, er det ikke? Jeg har gjort det før jeg, sier Liv Ullmann til Dagbladet, og forteller at tanken dukket opp for noen dager siden da hun var på vei fra Boston til Haugesund.

Ser for seg hovedrollene - Jeg leste boka om igjen for en stund siden, og plutselig fikk jeg den tanken. Jeg ble så grepet av den historien. Så hvis jeg kunne finne den riktige produsenten, og det tror jeg kanskje jeg har gjort, så vil jeg gjerne lage film av boka.

«Frøken Julie», med de internasjonale stjernene Jessica Chastain og Colin Farell i hovedrollene, er ferdig og klar for premierevisning, og Ullmann har allerede begynt å kjenne på tomheten ved ikke å ha noe å gjøre.

- Jeg vil gjerne gjøre en film til. Jeg har funnet ut at jeg blir ulykkelig av ikke å jobbe, sier Ullmann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer