Vil lage tre sesonger til - så er det slutt på «Game of Thrones»

Suksess-serien går mot slutten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er tv-selskapet HBOs programsjef Michael Lombardo som minner om at etter fem sesonger med den besettende fantasyserien går det ubønnhørlig mot slutt.

Ifølge Associated Press har Lombardo røpet overfor den amerikanske tv-kritikerforeninga at produsentene bak «Game of Thrones» ser for seg ytterligere tre sesonger.

Det betyr at det blir slutt på regelmessige oppdateringer om maktkampen på fantasikontinentet Westeros etter totalt åtte sesonger, og at den tungt avhengige fanskaren må finne seg en ny favorittserie innen 2018.

- Jeg håper alltids at de ombestemmer seg, men jeg tror det er det vi ligger an til nå, sa Lombardo på sommermøtet til Television Critics Association i Beverly Hills ifølge nyhetsbyrået.

Den femte sesongen av serien, med materiale fra roman fire og fem i George R.R. Martins «A Song of Ice and Fire»-serie, er akkurat ferdig, og sesong seks gikk nylig i opptak i Irland og Spania.

En av de store snakkisene i den femte sesongen var også et tema for HBO-sjefen. Har du ikke sett sesongen og vil bevare spenninga må du dermed slutte å lese nå.

.
.
.
.
.

Det dreier seg naturligvis om endeliktet til den populære figuren Jon Snow. Lombardo brukte krikermøtet til å torpedere de mange fantasifulle ønsketekningene om at Stark-klanens uekte barn - overbevisende spilt av Kit Harrington - skulle vekkes til live igjen.

- Han er død, død, død. I alt jeg har sett, hørt og lest, slår HBO-sjefen fast.

De dårlige nyhetene kan kanskje døyves noe med siste nytt på castingfronten.

En skuespiller som ifølge Entertainment Weekly vil dukke opp i en ikke spesifisert rolle neste års sesong, er nemlig Ian McShane (72) - kjent som grinebiteren Al Swearengen i westernserien «Deadwood» og som bad guy i forrige «Pirates of the Caribbean»-film.

INN I SPILLET: Den britiske veteranen Ian McShane er siste tilskudd til Game of Thrones-besetninga. Det er ikke kjent hvolken rolle 72-åringen skal spille. Foto: NTB Scanpix
INN I SPILLET: Den britiske veteranen Ian McShane er siste tilskudd til Game of Thrones-besetninga. Det er ikke kjent hvolken rolle 72-åringen skal spille. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer