Vil saksøke «Spring Breakers»

Rapperen Riff Raff mener hovedrollen i filmen er basert på ham selv.

VIL HA EN DEL AV KAKA: Rapperen Riff Raff vil saksøke de ansvarlige bak filmen «Spring Breakers» for rundt 10 millioner dollar. Grunnen er at han mener hovedpersonen Alien, spilt av James Franco (innfelt), er en kopi av ham selv. Foto: Stella Pictures
VIL HA EN DEL AV KAKA: Rapperen Riff Raff vil saksøke de ansvarlige bak filmen «Spring Breakers» for rundt 10 millioner dollar. Grunnen er at han mener hovedpersonen Alien, spilt av James Franco (innfelt), er en kopi av ham selv. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Pupper, rumper, lår og fest er innholdet i filmen «Spring Breakers» der rapperen og langeren Alien (James Franco) oppdager fire jenter som har samme interesse som han - bar hud og våpen.

Men nå kan filmen bli saksøkt av Riff Raff.

Rapperen og den tidligere MTV-realitystjerna vil nemlig søksøke de som er ansvarlige for party-filmen med hele 10 millioner dollar. Grunnen er at han mener hovedpersonen Alien, spilt av James Franco, er en kopi av ham selv.

10 millioner dollar I filmen er Alien en hvit rapper og stor gangster med gulltenner og cornrows-sveis — og ifølge Riff er det et speilbilde av seg selv. Filmen som hadde premiere 12. april i Norge, har i ettertid hovet inn flere millioner dollar, og nå vil Riff ha en del av kaka.

På vei ut av et utested i Los Angeles støtet han på kjendisnettsiden TMZ, og gjorde det klart og tydelig at han ville saksøke filmen for åtte til ti millioner dollar.

- Det er som om jeg skulle hatt en hage, der noen planter jord og trær, bygger ferskener og hus og selger parkeringsplasser. På min eiendom. Da fortjener jeg å bli kompensert for en del av pengene, sier han til TMZ.

- Jeg trenger pengene mine Ifølge P3.no er ikke dette første gang Riff Raff gjør revansj over å føle seg kopiert av «Spring Breakers»-folka.

Rapperen hadde en gjesterolle i en episode av såpeoperaserien «One Life to Live» der han spiller kunsthandleren Jamie Franko. Til nettsiden TMZ forklarer han likevel at han ikke har noe imot Franco.

- James Franco er kul, han spiller i fire-fem filmer i året, så han har pengene. Men det handler ikke om ham. Jeg trenger bare pengene mine, sier han til TMZ.