Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil samarbeide med bin Laden

Soundtrack of Our Lives svarte leserne.

(Dagbladet.no): Svenske The Soundtrack of our Lives har vel for lengst fått brennmerket «norgesvenn» i panna, men det hindrer ikke Ebbot & co fra å ta turen hit nok en gang.

Denne gangen er det snakk om en akustisk intimkonsert, og fra fredag til tirsdag besøker bandet Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger.

Med seg på laget har bandet med seg strykere og blåsere fra Stockholm Strings & Horns, som blant annet var med Brian Wilson på «Smile»-turneen og som også har jobbet med Arthur Lee (Love).

Den akustiske turneen fikk stort sett glimrende kritikker i Sverige - Expressen belønnet blant annet konserten i Göteborg før jul med karakteren fire av fem.

Ifølge en pressemelding fra managementet vil hovedfokus på konserten ligge på bandets mer rolige og melankolske materiale, selv om låter fra hele karrieren kommer til å dukke opp.

Vi har fått tak i konsertbilletter til alle konsertene, som du kan vinne om du finner på et intelligent, morsomt eller originalt spørsmål til Ebbot. Husk å skrive e-postadressen din og hvilken by du ønsker å se bandet i.

Billetten gjelder deg og en ledsager. I tillegg har vi en cd-pakke med alle bandets skiver som vi gir bort.

Lykke til!

AKUSTISK TURNÉ: The Soundtrack of our Lives besøker fire norske byer i løpet av helgen og begynnelsen av neste uke. FOTO: ESPEN S. RØST
AKUSTISK TURNÉ: The Soundtrack of our Lives besøker fire norske byer i løpet av helgen og begynnelsen av neste uke. FOTO: ESPEN S. RØST Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling