Vil samle The Kinks

BERGEN (Dagbladet): Ray Davies har planer om å blåse liv i The Kinks igjen, og legger gjerne gjenforeningskonserten til Ole Blues neste år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

The Kinks står øverst på ønskelista til festivalsjef Per C. Aarsand (49), som også var tilstede da gruppa spilte i Landåshallen i 1966. Aarsand har allerede neste festival i tankene, og da han fikk Davies på tomannshånd etter søndagens konsert i Bergen, inviterte han like godt et gjenforent Kinks til Ole Blues 2001.

- Vi jobbet i flere år for å få over Davies. På bakgrunn av den fantastiske mottakelsen spurte jeg rett ut om det var noe håp om å få til en gjenforening. Jeg sa det ville vært en drøm å få dem først i Bergen. Davies nikket ettertenksomt og sa han ville vurdere det seriøst, sier Aarsand.

- Vi har snakket sammen, og har alle et ønske om å gjøre det, sa Davies, som skal i studio for å spille inn en ny soloplate i høst.

En utvidet versjon av «Storyteller»-prosjektet han gjestet Bergen og Oslo med kan havne på Broadway, og han utelukker ikke at det blir en ny Kinks-plate.

Men først må han ordne opp i forholdet til broren Dave, som også spilte i Kinks. De spiste nylig middag sammen og er på talefot, så det skulle la seg gjøre. En annen forutsetning er at også Mick Avery og Peter Quaife fra originalbesetningen blir med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer