Forbereder actiongrøsser med handling i Oslo:

Vil sette Slottet i brann i kommende actiongrøsser

Kathrine Sørland er tiltenkt en tøff hovedrolle når prosjektet «Infisert» når lerretet.

I BRANN: Det vil gå hardt utover både Slottet og Oslo i den nye actiongrøsseren «Infisert». TEGNING: Fredrik Dahl Tyskerud 
I BRANN: Det vil gå hardt utover både Slottet og Oslo i den nye actiongrøsseren «Infisert». TEGNING: Fredrik Dahl Tyskerud  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Produsent Simon Kroff forteller om action/grøsser-prosjektet han og regissør Robert Rønning er i gang med:

- Der de fleste skrekkfilmer foregår på steder som et hotell, ute i skogen eller inne i et hus, ønsker vi å la handlingen utspille seg i Oslos gater. Det gjenkjennelige miljøet kan også bidra til en skremmende effekt, sier Kroff.

Store navn

Prosjektet er på et tidlig stadium av utviklingen, men Kroff og Rønning har allerede knyttet til seg kjente skuespillere i store roller:

Modell og programleder Kathrine Sørland er tiltenkt hovedrollen. Hun debuterte med nettopp Robert Rønning som regissør, i kortfilmtrilogien «Skriften på veggen» fra 2014. Også Ingar Helge Gimle har fått tildelt en rolle i filmen.

- Akkurat nå er vi i prosessen med å spille inn en kort pilot, som vi så kan ta med rundt til investorer og produksjonsselskaper for å selge inn konseptet, forteller Kroff.

Slottet i brann

Handlingen i den planlagte kinofilmen legges til et postapokalyptisk Oslo, altså en norsk hovedstad i tida etter at en katastrofal hendelse har satt sitt preg på bymiljøet. Byen sliter også med en epidemi som fjerner det menneskelige i menneskene. Det kan få menneskene til å fremstå som zombier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer