Du leser nå Dagbladet Pluss

Vil slå igjennom i Hollywood med filmrolle i 2017

- Jeg veier 92 kilo og må ned i 80 - med muskler.

GODE DAGER: Ingar Helge Gimle med sin røde Volvo 1985-modell. Han har store planer. - Yes, jeg sikter mot Hollywood nå. Et par år på treningsapparatene, noen gode jobbår og gode kontakter, så er det «over there». Foto: NINA HANSEN
GODE DAGER: Ingar Helge Gimle med sin røde Volvo 1985-modell. Han har store planer. - Yes, jeg sikter mot Hollywood nå. Et par år på treningsapparatene, noen gode jobbår og gode kontakter, så er det «over there». Foto: NINA HANSENVis mer

(Dagbladet): Det var i de dager da Ingar bodde på Bislett, og helga begynte med dart på «Fly fisher», whisky på «Per på hjørnet» og videre på nachspiel, før han sjanglet hjem. Vel hjemme sank han ned i stolen og skrudde på «TV-Shop». Og sluknet.

Det var også i de dager, en førjulsdag, at han bega seg mot postkontoret for å hente det han trodde var julegaven fra mora. Da han leverte lappen, brettet mannen bak disken opp ermene, vinket med seg resten av postkontorets ansatte og forsvant på bakrommet.

- Tilbake kom de med Nord-Europas største pakke, den veide 70 kilo og utenpå sto det «Total Gym med Chuck Norris». Så bar det ut på gata, i en halvmeter snø. Fyllesjuk dro jeg den opp Ullevålsveien, det tok 45 minutter den korte veien hjem, forteller han.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.