Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vil slå puppe-glanere

Barmfagre Victoria Silvstedt er lei av all kroppsfikseringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere nakemodellen kan takke Playboy for at hun nå er skuespiller i Hollywood. Likevel sier hun at kroppsfikseringen har gått for langt når bladet nå har laget en dukke av henne.

- Jeg vil nesten slå alle menn som stirrer på puppene mine, sier hun til svenske Aftonbladet.

Dukken er ikledd sort undertøy og en rød morgenkåpe, og selges på nettet for 450 kroner. Den blonde svensken er den første i mannebladets historie som forvandles til et leketøy.

- Må jobbe dobbelt så hardt

For Silvstedt kommer lanseringen av dukken på verst tenkelig tidspunkt. Hun er midt i filmkarrieren og forsøker å legge tida som nakenmodell bak seg.

- Jeg må jobbe dobbelt så hardt som andre jenter for å aksepteres som skuespiller, sier hun til den svenske avisa.

Hun legger derimot ikke skjul på at bildene i Playboy i 1997, som gjorde hennes til årets Playmate, åpnet for filmrollene hun har fått i både Hollywood og Italia.

Kler seg «usexy»

Forleden promoterte hun hollywoodkomedien «Out cold» og gjorde et intervju med ti amerikanske mannlige journalister. Åtte av dem stirret hele tida på brystene hennes.

- Det er sjenerende. Jeg hadde nesten lyst til å slå dem, sa hun etterpå.

Silvstedt gjør derfor alt for å unngå slike seanser.

- Jeg går alltid med t-skjorter som ikke er utringet. Hvis ikke ender det bare med at de stiller meg ett spørsmål - og stirrer ned på brystet mitt.

Hele Norges coronakart