Vil spille med Tellefsen

TRONDHEIM (Dagbladet): Den fargerike, kontroversielle og fotballelskende stjernefiolinisten Nigel Kennedy er på stadig jakt etter nye samarbeidspartnere. Til Dagbladet sier han at han håper å en gang få spille med Arve Tellefsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Yeh, man! Cool! Cool, man! sier en strålende opplagt Kennedy. Han ankommer Trondheim Lufthavn Værnes seint fredag kveld. Dagbladet får som eneste avis bli med i limousinen han har krevd å få disponere under sitt besøk ved Olavfestdagene.

Arrangørene har på forhånd slitt med å tilfredsstille superkjendisens mange krav til luksus og spesialservice. Det manglet heller ikke på advarslene til Dagbladets utsendte: Her får vi å gjøre med en ekstremt vanskelig person, og fotografering er helt utelukket!

Så møter vi en feriekledd Kennedy med hanekam, kjortel, kortbukse og ryggsekk. Han er overstrømmende vennlig, imøtekommende, og på ingen måte det arrogante monster han er blitt framstilt som. Fotografering er heller ikke noe problem.

- Cool, man! Give me the fist! Cool!

Humørfylt

Den knappe halvtimen fra flyplassen inn til hotellet blir riktig humørfylt. Kennedy forteller om den polske gruppa Kroke Band, som han hørte og møtte tilfeldig for et par år siden, og som han nå er på turné med.

- De er veldig ydmyke mennesker, men utrolige musikere. Det er et fint element av spontanitet, men også en flott struktur i arbeidet med disse guttene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer